Appbeat Orders

Το πιο ολοκληρωμένο σύστημα online παραγγελιών για επιχειρήσεις εστίασης.

  • Απαλλαγείτε από την προμήθεια των πλατφορμών online παραγγελιών
  • Αυξήστε την κερδοφορία των καταστημάτων σας
  • Δεχτείτε παραγγελίες με μηδενική (0%) προμήθεια
  • Αποκλειστικά δικά σας apps για παραγγελίες σε iOS και Android

Ιδανικό για επιχειρήσεις που κάνουν delivery, έχουν take away, dine-in ή χρησιμοποιούν πλατφόρμες online παραγγελιών όπως: εστιατόρια, καφετέριες, bar, φούρνοι, ζαχαροπλαστεία, οπωροπωλεία, ψαραγορές και κάβες.

Τι κάνει το AppBeat Orders για εσάς;

Το καινοτόμο σύστημα της AppBeat σας βοηθάει με τους εξής τρόπους:

  • Κόβει τον μεσάζοντα.
  • Σας δίνει τα εργαλεία για να αυξήσετε την πελατεία σας.
  • Μειώνει το κόστος προμηθειών και λειτουργίας σας.
  • Αυξάνει το κέρδος από κάθε πελάτη.
  • Ελευθερώνει χρόνο και σώζει ενεργεία για να κάνετε τη δουλειά σας.
  • Δημιουργεί χαρούμενους και επαναλαμβανόμενους πελάτες.

 

Πως λειτουργεί;

Το AppBeat Orders αποτελείται από την εφαρμογή (Android και iOS) για να παραγγέλνει ο πελάτης και από την εφαρμογή διαχειριστή (Windows) για εσάς ώστε να ελέγχετε τις παραγγελίες σας.

Ο πελάτης κατεβάζει την εφαρμογή σας και μπορεί απευθείας να παραγγείλει χωρίς να σας καλέσει στο τηλέφωνο. Εσείς έχετε πάντα τον έλεγχο.

Δική σας εφαρμογή σε Android και iOS
Δικοί σας πελάτες

Με το AppBeat Orders έχετε το δικό σας application με το δικό σας λογότυπο και το δικό σας όνομα.

Το ίδιο το εικονίδιο του app γίνεται δωρεάν διαφήμιση για το κατάστημά σας. Όσο χρησιμοποιεί το κινητό του ο πελάτης και το βλέπει τόσο πιο πολύ σας θυμάται και του δημιουργείται η επιθυμία να αγοράσει από εσάς.

Σε αντίθεση με το δικό σας app, όταν παραγγέλνει μέσω μιας πλατφόρμας ο καταναλωτής, την συνδέει με την επιχείρησή σας. Πλέον κάθε φορά που θέλει να παραγγείλει από εσάς σκέφτεται πρώτα το όνομα της (υποσυνείδητα και συνειδητά) και όχι εσάς.

Το αποτέλεσμα; Δυναμώνετε το brand της και όχι το δικό σας με συνέπεια να αποδυναμώνεται και η σχέση σας με τους πελάτες σας.

Όταν κάποιος θα θελήσει να παραγγείλει από την επιχείρησή σας θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα. Εκείνη αντί να τον οδηγήσει σε εσάς, θα προβάλει κάποια πληρωμένη διαφήμιση (π.χ. 1+1) με αποτέλεσμα να διαλέξει κάποιον ανταγωνιστή σας.

Μηδενική (0%) προμήθεια

Μαζί μας η κερδοφορία του καταστήματός σας είναι εγγυημένη.

Το Appbeat Orders έχει ένα μικρο σταθερό μηνιαίο κόστος για όσες παραγγελίες και αν δεχτείτε.

Προστατεύστε τα έσοδα της επιχείρησής σας με τη λύση της Appbeat χωρίς προμήθειες, κρυφές χρεώσεις, συμβόλαια και εκπλήξεις.

Όσες περισσότερες παραγγελίες δέχεστε μέσω του application σας τόσο μεγαλύτερη κερδοφορία έχετε.

Το κόστος για εσάς δεν ανεβαίνει όσο αυξάνεται ο τζίρος σας όπως συμβαίνει με τις πλατφόρμες.

 

Απαράμιλλη ευχρηστία

Ο μοντέρνος καταναλωτής βομβαρδίζεται καθημερινά από κατακλυσμό πληροφοριών και ερεθισμάτων μέσω διαφημίσεων, social media, messengers και πλατφόρμες video streaming. Πλέον έχει προσαρμοστεί και είναι εξαιρετικά επιλεκτικός με το που θα αφιερώσει το χρόνο και τη προσοχή του. Όσο πιο δύσκολη είναι η διαδικασία για τον πελάτη να παραγγείλει, τόσες λιγότερες πιθανότητες έχει να το κάνει.

Τηλέφωνο:
• Κλήση σε αναμονή
• Φασαρία που δυσκολεύει την επικοινωνία
• Ανθρώπινα λάθη
• Ανθρώπινη επαφή που οι νέοι πλέον την αποφεύγουν για την ευκολία των application

Ιστοσελίδα:
Ο κόσμος έχει συνδέσει τα application με την ευκολία και δεν θα μπει καν στον κόπο να προσπαθήσει να ολοκληρώσει μια παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας σας. Ελάχιστοι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν μια παραγγελία από ένα κλασικό site μιας και έχει πολλά βήματα και μεγάλη δυσχρηστία (όπως το να θυμούνται απ’έξω την διεύθυνση του site σας).

Έχουμε φροντίσει ώστε οι πελάτες σας να μην αντιμετωπίσουν ποτέ τέτοια προβλήματα μέσω της εφαρμογής σας. Για την ακρίβεια το Appbeat Orders είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος και ευχάριστος τρόπος που μπορεί να παραγγείλει κάποιος από το κατάστημά σας.

Αυξήστε τον τζίρο και την κερδοφορία σας

Αποκλειστικά δικά σας apps για παραγγελίες και ραντεβού σε iOS και Android

Επαναλαμβανόμενοι πελάτες μέσω συστήματος επιβράβευσης

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την κερδοφορία και τον τζίρο σας σταθερά και σε βάθος χρόνου.

Για αυτό χρειάζεστε μακροχρόνιους και επαναλαμβανόμενους πελάτες που θα παραγγέλνουν επί χρόνια από εσάς. Όχι κάποιον που θα παραγγείλει μια φορά επειδή πήρε μία έκπτωση και δεν έχει κανένα κίνητρο να επαναλάβει την παραγγελία από το δικό σας κατάστημα. Έχουμε φροντίσει να σας δώσουμε το εργαλείο που εξυπηρετεί αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Κάθε φορά που κάποιος παραγγέλνει από εσάς κερδίζει πόντους. Αυτοί οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενη παραγγελία με μορφή έκπτωσης. Έτσι δίνετε κίνητρο στον πελάτη να ξαναπαραγγείλει μέσα από το δικό σας application. Όσο περισσότερο επιβραβεύεται κάποιος από το σύστημα, τόσο πιο πιστός γίνεται στο brand σας (την εταιρεία σας). Δημιουργείτε με αυτόν τον τρόπο πιστούς πελάτες που πλέον το κατάστημά σας για αυτούς είναι η καλύτερη επιλογή.

Το σύστημα επιβράβευσης είναι κάτι τελείως διαφορετικό από την έκπτωση. Με τις εκπτώσεις υποσυνείδητα φθηναίνετε το προϊόν σας στην αντίληψη των πελατών σας και τους εκπαιδεύετε να περιμένουν την επόμενη έκπτωση για να ξαναπαραγγείλουν.

Σε αντίθεση με μια απλή έκπτωση, το σύστημα επιβραβεύει τους πελάτες σας όσο πιο πολύ καταναλώνουν. Αναπτύσσεται έτσι μια ειλικρινής και υγιής σχέση μεταξύ επιχείρησης και καταναλωτή.

Προώθηση νέας γενιάς

Ο κόσμος χρησιμοποιεί τις πλατφόρμες γιατί μέχρι σήμερα δεν υπήρχε καμία καλύτερη εναλλακτική από τους καταστηματάρχες. Ξεκινώντας τη συνεργασία μας σας προτείνουμε τρόπους και συστήματα προώθησης που φέρνουν αποτελέσματα στη μοντέρνα εποχή. Θα έχετε ένα ολοκληρωμένο πλάνο ώστε να μπορέσετε προωθήσετε την εφαρμογή σας άμεσα και αποτελεσματικά. Με το κατάλληλο κίνητρο και την ευχρηστία του application οι πελάτες σας όχι μόνο θα κατεβάσουν την εφαρμογή σας, αλλά θα τη χρησιμοποιούν επί χρόνια.

 

Απόλυτος έλεγχος, δύναμη στον καταστηματάρχη

Σας παρέχουμε τα εργαλεία για να λειτουργήσει η επιχείρησή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλουμε να μπορείτε να ελέγχετε όσο περισσότερα πράγματα μπορείτε χωρίς να έχετε ανάγκη εμάς ή κάποιο τηλεφωνικό κέντρο.

Όλες οι επιλογές πληρωμής

Θέλετε μετρητά, κάρτα ή POS; Δεν χρειάζεται να διαλέξετε. Τα έχουμε όλα.

Κλιμακωτή χρέωση delivery

Διαμορφώστε ελάχιστο ποσό παραγγελίας για παράδοση. Ορίστε ποσό χρέωσης για το delivery κάτω από ένα συγκεκριμένο ποσό παραγγελίας.

“Κλειδώστε” περιοχές εξυπηρέτησης delivery

Ορίστε σε ποιους ταχυδρομικούς κώδικες εξυπηρετείτε και διασφαλίστε την εύρυθμη λειτουργία της διανομής σας.

Παραγγελία χωρίς λογαριασμό χρήστη

Ο λογαριασμός δημιουργείται αυτόματα όταν κάποιος κάνει τη πρώτη του παραγγελία. Η απόλυτη ευκολία για τους πελάτες σας.

Δυνατότητα διαφορετικής χρέωσης take away (πακέτο)

Δώστε έξτρα κίνητρο στους πελάτες σας να πάρουν το φαγητό τους σε πακέτο με δυνατότητα επιπλέον έκπτωσης. Αυξήστε την κίνηση του take away σε “νεκρές” ώρες και μειώστε τα έξοδα σας με λιγότερο προσωπικό delivery

Στατιστικά παραγγελιών

 Δείτε αναλυτικά τα χρήματα που μπαίνουν στο ταμείο σας από το application σας. Παρακολουθήστε ποια προϊόντα πουλάτε περισσότερο.

Άμεση επικοινωνία με τον πελάτη

Σας τελείωσε κάποιο υλικό ή η παραγγελία θα αργήσει λόγω φόρτου εργασίας; Επικοινωνήστε άμεσα με τον πελατη με email μέσω του προγράμματος διαχείρισης, χωρίς μεσάζοντες και τηλεφωνικά κέντρα. Καλύτερη εμπειρία για εσάς και για εκείνους.

Προστασία καταστήματος σε ώρες αιχμής

 Ώρα αιχμής και όλα τα μηχανάκια είναι απασχολημένα;  “Κλείστε” προσωρινά το delivery και αφήστε μόνο το take away. Παραπάνω παραγγελίες από όσες μπορεί να εξυπηρετήσει η κουζίνα; “Κλείστε” το σύστημα παραγγελιών και προστατέψτε το κατάστημά σας μέχρι να αποσυμφορηθεί η πίεση.

Δυνατότητα προγραμματισμού
ώρας και ημέρας παράδοσης.

Οι πελάτες σας μπορούν να
προπαραγγείλουν προϊόντα με 2 κλικ.
Ιδανικό εργαλείο για γιορτές όπως
Χριστούγεννα, Πάσχα, Πρωτομαγιά,
Δεκαπενταύγουστο και παραγγελίες
για ώρες αιχμής π.χ. Σάββατο βράδυ.

Αλλαγή στη διαθεσιμότητα προϊόντων με ένα κλικ

Σας τελείωσε κάποιο προϊόν; Κανένα πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να καλέσετε κάποιο τηλεφωνικό κέντρο για να σας αλλάξουν τη διαθεσιμότητα. Μπορείτε να το κάνετε αμέσως με ένα κλικ! Τέλος στην περιττή αναμονή, τα τηλέφωνα και την αναστάτωση που δημιουργείται στην επιχείρησή σας μέχρι να ολοκληρώσουν το αίτημά σας.

Σύστημα επιβράβευσης

Θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις για κάποια μέρα(π.χ. Αγίου Βαλεντίνου) ή τις “νεκρές” ώρες; Διπλασιάστε τους πόντους που παίρνουν οι πελάτες σας τις συγκεκριμένες μέρες ή ώρες και δώστε τους έξτρα κίνητρο να παραγγείλουν. Δώστε bonus πόντους με κάθε πρώτη παραγγελία και κερδίστε περισσότερους χρήστες στην εφαρμογή σας.

Προσιτά κοστολόγια για όλους.
Τόσο απλά.

Ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική που συμφέρει την επιχείρησή σας και επιτρέπει ανάπτυξη, χωρίς δεσμεύσεις.

 

Το μέλλον στα χέρια σας

Το εύρος και το βάθος των εργαλείων του Appbeat Orders σας επιτρέπει για πρώτη φορά να δέχεστε παραγγελίες online με τους δικούς σας όρους χωρίς να εξαρτάστε από τρίτους, προστατεύοντας το κατάστημα και τη κερδοφορία σας. Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα ή να κλείσετε μια επίδειξη του application, καλέστε μας να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού.